Livrarea produselor

 

Livrarea produselor comandate pe www.Doneco.ro se face doar pe teritoriul Romaniei cu ajutorul firmei de curierat FanCourier.

Pentru comenzi care depasesc valoarea de 180 RON, transportul este GRATUIT catre sediile curierului sau catre adresele care se afla in raza de livrare a firmei de curierat, plata kilometrilor externi vor fi suportati de catre client.

Dacă valoarea comenzii este mai mica de 180 RON, taxa de transport este de 25 lei/colet catre sediile curierilor sau catre adresele care se afla in raza de livrare a firmei de curierat, plata kilometrilor externi vor fi suportati de catre client.

Taxa de transport se va adauga la finalizarea comenzii, la totalul valorii produsului/produselor comandate de catre fiecare client al siteului nostru. 

Comenzile plasate inainte de ora 14:00 vor pleca din depozitul Doneco.ro in ziua in care s-a plasat comada si vor fi livrate in termen de 1-2 zile. Comenzile plasate dupa ora 14:00 vor fi procesate si expediate in ziua urmatoare plasarii comenzii.

In cazul in care in urma plasarii comenzii se constata ca in depozitul Doneco.ro un produs nu exista sau nu este conform, un operator va va contacta telefonic (in ziua în care s-a efectuat comanda) pentru a va oferi informații suplimentare referitoare la disponibilitatea si livrarea produselor. 

Produsele comandate vor fi livrate alaturi de factura in original si de anumite articole promotionale sau publicitare. Daca unul dintre produse lipseste din colet, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin intermediul email-ului pentru a verifica si a remedia situatia.

In dimineața livrarii coletului, clientii vor primi un sms de la firma de curierat cu datele de expeditie a coletului. 

 

Termenul de livrare

Termenul de livrare pentru produsele disponibile pe Doneco.ro este de 1-3 zile lucratoare de la plasarea comenzii.